Известие

Collapse
No announcement yet.

скоростна кутия???145 1.7 16V 95г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• скоростна кутия???145 1.7 16V 95г.

Значи днес ми се случва следното:спирам ,включвам на задна и лоста си остава като все едно е включена задна,но не е включена скорост т.е. свободна ие блокирал.немога да го избутам от там.даже и с малко повечко сила.В Дунев(дианабад) ми казаха че е блокирала скоростната кутия.Въпроса ми е някой знае ли къде да отида за да ми я поправят или да ми помогнат някакси. Другото нещо което ме интересува е дали кутиите са еднакви с тези на 33-ката и другите двигатели на 145.Благодаря Ви предварително!
    Мерцедес CLK Convertible
    Alfa Romeo GTV
    Alfa Romeo 145 1.7 16V

Таз кутия дето си я мислиш не става,трябва да е точно като за твоита кола, щото има едни предавателни числа дето само за един вид мотор пасват.Незнам каде могат да ти помогнат ама ако се наложи да сменяш цялата кутия,щото аз съм сменял преди те съветвам да си намериш хора които внасят коли от Италия и те щи донесат втора употреба.Там са продават кат ябълки.Струва около 600 лв. ама пак зависи.
    Ама дано не стигаш до там де,щото е ташак и половина,а и скъпичко.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Пасват скоростите на теория и от всички 145 ци, но на практика , понеже предавателните числа са други си трябва такава като оргиналната. От 33 не стават

Comment

по доре раэгоби оправи своита явно избирача има проблем

Comment

250-300 при италянеца или в анкол
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

разбрах и проблема решим е

Comment

значи до сега намерих 3 броя втора ръка съответно 250,300,280 като цени.Само че всички ме съветват да се провери старата.Били се размествали някакви вилки и проблема не бил сериозен,даже бил много често срещан.надявам се да са те.Ще знаем до 2-3 дни.
              Мерцедес CLK Convertible
              Alfa Romeo GTV
              Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

toni esprit , за какво става въпрос?
                Мерцедес CLK Convertible
                Alfa Romeo GTV
                Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

да вилките може да са но не ми се вярва проблема е в това че избирача е и залинил между вилките и аз го имам този проблем от скоро иначе разгоби и катто събираш внимавай с избирача да не го обърнеш

Comment

Първоначално публикувано от yo
                    Таз кутия дето си я мислиш не става,трябва да е точно като за твоита кола, щото има едни предавателни числа дето само за един вид мотор пасват.Незнам каде могат да ти помогнат ама ако се наложи да сменяш цялата кутия,щото аз съм сменял преди те съветвам да си намериш хора които внасят коли от Италия и те щи донесат втора употреба.Там са продават кат ябълки.Струва около 600 лв. ама пак зависи.
                    Ама дано не стигаш до там де,щото е ташак и половина,а и скъпичко.
                    Значи на 1.6 и 1.7 16в скоростите са еднакви а от 33 не стават защото 33 е с лостова ситема за включване а 145 с жила и аз мисля че е по-добре да си ремонтираш твоята кутия Успех
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Благодаря на всички !!!

toni esprit, можеш ли да ми препоръчаш някой майстор,който го е правил,защото няма да се справя сам?
                      Мерцедес CLK Convertible
                      Alfa Romeo GTV
                      Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

да мога но първо ще го питам дали ще изка и какви пари ще ти пиша едно лично собщение като го питам става ли пиши ми

Comment

Mury братко, не са еднакви 145 1.6 и 1.7 16v.Аз лично се уверих в тва.
                          145, 1.6 I.E. Boxer
                          Subaru Legacy 2.5

Comment

И ква е разликата ако не е тайна
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ами предавателните числа не съвпадат.
                              145, 1.6 I.E. Boxer
                              Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
                              X